INSCHRIJVINGEN 1ste JAAR VOOR SCHOOLJAAR 2020-2021

INSCHRIJVINGEN 1ste JAAR VOOR SCHOOLJAAR 2020-2021

Aanpassingen organisatie inschrijvingen

 

Beste ouders van kandidaat-leerlingen voor het eerste jaar

Zoals al aangekondigd is het mogelijk om uw kind in te schrijven in onze school vanaf dinsdag 21 april 2020 – 18 uur.

Gezien de omstandigheden gebeuren deze inschrijvingen dit jaar digitaal.

Dat houdt het volgende in:

 1. Wij vragen u om vooraf via onze website (https://www.sintmichiel-schoten.be/aanmelding-nieuwe-leerling/ alle administratieve gegevens volledig en correct in te vullen.
  Wellicht hebben velen dat al gedaan.
 1. De eigenlijke en officiële inschrijving gaat als volgt:
  1. U vult het digitale inschrijvingsdocument volledig in: u kan het vanaf dinsdag 21 april 2020 om 18 uur bereiken via deze link.
  2. Nadien drukt u op [verzenden] onderaan het formulier.
  3. Daarna drukt u het formulier af en plaatst er uw handtekening op.
  4. Dat afgedrukte document moet u ook nog aan ons bezorgen. U kan het inscannen of er een foto van nemen en mailen naar inschrijvingen@smcs.be , u kan het met de post opsturen naar Sint-Michielscollege Schoten, Papenaardekenstraat 53, 2900 Schoten of er komen afgeven.
 • BELANGRIJK: al deze handelingen onder punt 2

  • Kan u pas doen vanaf dinsdag 21 april – 18 uur.
  • Maar: u hoeft dat niet onder tijdsdruk te doen. Er is een plaats gegarandeerd voor iedereen die wil ingeschreven worden.
  • Het is wel zo dat we graag snel een zicht hebben op de inschrijvingen, dus tracht punt d) voor zondag 26 april te hebben afgerond.

 • Enkel voor mensen die niet de mogelijkheden hebben om thuis de digitale inschrijving te doen
  , is de school op dinsdag 21 april 2020 van 18 uur tot 21 uur geopend om hen de service te bieden de digitale inschrijving af te werken in de school.
 • Kom niet naar de school indien u de digitale inschrijving van thuis uit kan doen.
 • Het inschrijven van thuis uit of op school verloopt volledig op dezelfde manier en geen van beide geeft voorrang en heeft voor- of nadelen.
 1. Zodra de omstandigheden dat toelaten, maken wij uiteraard graag tijd voor u om in een gesprek met u en uw kind kennis te maken, om uw vragen te beantwoorden en om die zaken te noteren die voor ons van belang zijn. Maar gezien de situatie is het momenteel nog niet mogelijk om te melden wanneer dat kan.
 1. U zal zo snel mogelijk een mail ontvangen met alle informatie die u normaal na de inschrijving op papier zou meekrijgen.

Reageren is niet mogelijk.