Boeken

Boeken

Voor het kopen en huren van boeken werkt onze school samen met Iddink Boekenfondsservice.  Zij zorgen ervoor dat je op eenvoudige wijze de juiste schoolboeken voor volgend schooljaar kan bestellen.  Alles wordt persoonlijk thuis afgeleverd.

Sommige boeken kunnen worden gehuurd, andere kan u aankopen.  Werkboeken en boeken die meerdere jaren na elkaar door dezelfde leerling gebruikt worden (bv. atlas), kan u eveneens via het boekenfonds aankopen.

Bestellen kan via een persoonlijk account.  Hieronder vind je meer info!

Opgelet: De school verplicht niemand om de boeken via dit boekenfonds te bestellen.  Het is een dienst die de school aan de leerlingen en de ouders aanbiedt.  Indien u elders wenst te bestellen, kan u tevens op de website van Iddink terecht voor uw boekenlijst.

Bestellen via Iddink

Hoe?
Ga naar Iddink.be en klik op de optie “Bestellen”.  Je kunt daar een persoonlijk account aanmaken.  Tijdens het bestellen wordt naar je schoolcode gevraagd.  Voor 2019 is deze code: 26KPWS8G.

Wanneer?
Gelieve te bestellen vóór 3 juli 2019.  Als je later bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken.  Deze extra kosten worden door Iddink gedeeltelijk in rekening gebracht.

Betaling?
Na het doorlopen van het bestelproces kan je je factuur betalen via overschrijving.  De betaalgegevens staan vermeld op de factuur.

Levering

Wanneer?
Als je voor 3 juli bestelt, levert Iddink in de periode van dinsdag 23 juli t/m woensdag 28 augustus. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van de levering.

Op vakantie?
Geen probleem.  Je kan een ander afleveringsadres opgeven bij het bestellen.  Indien     niemand aanwezig is, laat de bezorgdienst een bericht achter met de aanwijzingen waar jij je bestelling kan ophalen.
Controleer bij ontvangst van het boekenpakket de ontvangen boeken met de pakbon.
Via www.iddink.be. optie ‘klantenservice’ kun je indien nodig een melding maken.

Meer weten?

Op Iddink.be kun je makkelijk een vraag stellen. Ook vind je daar meer uitleg over het inleveren en bestellen van jouw boeken.  Je kan Iddink telefonisch bereiken op werkdagen van 8 uur tot 17 uur via telefoonnummer  014 30 41 70.